Понеділок
29.04.2024
13:17
Пошук по сайту
Анонс
Пропускний режим
Нова школа

До уваги батьків!
Стопбулінг
Наші відео

Ми в Facebook

Документи

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СЗШ №243 Подільського району м.Києва
Головна » 2015 » Вересень » 11 » З Днем Знань!
22:19
З Днем Знань!

Вітаємо всіх з новим навчальним роком, з Днем знань!

День знань – один з найсвітліших і найпрекрасніших свят, яке вже давно стало по-справжньому всенародним. Адже весь народ без винятку складається із школярів, колишніх школярів, майбутніх школярів, батьків, дідусів та бабусь школярів.

У цьому році як і завжди свої двері відкрила наша школа, якій торік виповнилося 30 років. Наша школа багата традиціями, скарбницею вчительських надбань та дитячих талантів.

За шкільні парти цього року сіло 535 учнів, з них 90 – першокласники. Для цих, маленьких громадян, цей день став особливо пам’ятним, адже, переступивши поріг школи, вони потрапили у прекрасну Країну Знань і зробили перші кроки до вершин духовності і життєвої мудрості.

Маленьких друзів радо зустріли перші вчителі: 1-А клас - Мусієнко Валентина Борисівна, 1-Б клас - Шевченко Галина Володимирівна, 1-В клас - Шакура Тетяна Сергіївна.

На своєму першому шкільному святі вчорашні малюки декламували вірші, танцювали і успішно склали перший іспит від ведучих.

Відмінники школи передали естафету знань – Птаха Мудрості первачкам, щоб він завжди допомагав їм, підтримував, супроводжував на таких нелегких, але таких цікавих дорогах до Країни Знань.

До шкільної родини завітав т.в.о голови Подільської в м.Києві державної адміністрації Мондриївський Валентин Миколайович. У цей святковий день він побажав першокласникам, щоб вони любили рідну мову і землю, поважали працю і знання.

А знання наша школа дає глибокі, міцні. Ось тільки, наприклад, минулий навчальний рік був дуже багатий на здобутки і досягнення. Школа виховала 26 відмінників, призерів десяти олімпіад, переможців Малої Академії Наук, лауреатів міжнародного та всеукраїнського конкурсів. Досягнення ці, звісно, неможливі без кропіткої праці вчителів.

Тому хочеться низько вклонитися Учителю, який навчає любити і поважати рідну землю, щоденно віддає дітям свою увагу, турботу, знання. Одним словом - своє життя!

Привітав з початком нового навчального року всіх учнів випускник нашої школи, воїн АТО. Побажав бути мудрими, сильними, поважати і любити свій край, жити з вірою в краще майбутнє.

Учнівське самоврядування «Коло»

 

Переглядів: 411 | Додав: школа243 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]