Понеділок
29.04.2024
17:35
Пошук по сайту
Анонс
Пропускний режим
Нова школа

До уваги батьків!
Стопбулінг
Наші відео

Ми в Facebook

Документи

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СЗШ №243 Подільського району м.Києва
Головна » 2015 » Вересень » 13 » Відкриття меморіальної дошки Тимошенку Роману
08:55
Відкриття меморіальної дошки Тимошенку Роману

Для шкільної родини 11 вересня цього року став особливим. У цей пам’ятний день відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки нашому випускнику школи 2006 року, воїну-патріоту, який поклав своє молоде життя за Україну Тимошенку Роману Васильовичу.

На урочистій лінійці були присутні: тимчасово виконуючий обов’язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Мондриївський Валентин Миколайович; начальник управління освіти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Васіна Марина Володимирівна, представники 101 окремої бригади охорони ГШ ЗСУ, військові побратими, рідні та друзі воїна, учні та вчителі школи.

Старший лейтенант Тимошенко Роман Васильович – офіцер, патріот України, одним з перших клопотав про направлення в зону проведення АТО.

Під його командуванням 16 лютого 2015 року колона військової техніки вивозила з оточення поранених воїнів поблизу Дебальцевого. Бронетранспортер, в якому перебував Роман, наїхав на протитанкову міну, котра вибухнула, забравши життя Романа.

Україна пишається своїми героями, шанувала їх, бо для них Батьківщина важило більше за життя.

Право відкрити меморіальну дошку було надано військовому побратиму, старшому лейтенанту Максименку Максиму Анатолійовичу, батьку Тимошенку Василю Миколайовичу та племінницям загиблого, ученицям школи – Сіньковим Вікторії та Анні.

Військовий капелан 101 бригади отець Костянтин освятив меморіальну дошку та надав духовне благословення всім присутнім.

Зі словами співчуття та підтримки до родичів звернувся бойовий товариш, старший лейтенант Невмержицький Олександр. Він закликав учнів берегти пам’ять свого побратима та бути достойними його подвигу.

«Події, що відбуваються на Сході України, як ніколи єднають нас. Але єдність дається дорогою ціною. І ціна ця людське життя, яке віддають на полі бою наші безстрашні воїни. Слава Україні. Слава нашим героям!» з цими словами звернувся до присутніх тимчасово виконуючий обов’язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Мондриївський Валентин Миколайович.

Залпи салютної групи, музичні твори у виконанні військового оркестру, хвилина мовчання – все це ті незабутні миттєвості, які назавжди збережуться в пам’яті всіх учасників.

Після завершення лінійки класоводи та класні керівники 1-6 класів провели Уроки мужності, на яких були присутні воїни 101 окремої бригади.

Від учнів захисники отримали малюнки, листівки, поробки, оберіги, браслети, солодощі, які власноруч виготовили.

А на стадіоні на честь Романа відбувся легкоатлетичний забіг учнів 7-10 класів. Переможцями спортивного заходу стали: учень 7-А класу Диченко Максим; учень 7-Б класу Цигляр Євген; учениця 8 класу Ванюліна Вікторія; учень 9 класу Нечипорук Антон; учень 10 класу Голод Олександр.

Вітаємо переможців!

 

Переглядів: 505 | Додав: школа243 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]