Середа
24.04.2024
19:30
Пошук по сайту
Анонс
Пропускний режим
Нова школа

До уваги батьків!
Стопбулінг
Наші відео

Ми в Facebook

Документи

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СЗШ №243 Подільського району м.Києва
Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Зі святом, дорогі колеги!
00:28
Зі святом, дорогі колеги!

 

Осінь владно увірвалась у місто. Її різнобарв’я гріє душу і зачаровує очі. І щедрість її безмежна. Мабуть, не випадково саме восени відзначається одне з найкрасивіших свят – День учителя. Адже щедрість і краса учительського серця такі безмежні, глибокі і мудрі як і ця осіння пора. Випадкових людей у школі немає. Вони там просто не затримуються. Там працюють лише ті, хто віддає себе до останку, хто не мислить іншого життя, окрім як у школі. Такі люди працюють у ЗЗСО № 243.

Про кожного вчителя цієї школи можна сказати багато добрих слів вдячності і подяки. Назвемо бодай кілька імен людей, які протягом майже 35 років існування школи високо несуть горде звання – Учитель: Дончук Лідія Миколаївна – учитель початкових класів, Мусієнко Валентина Борисівна – учитель початкових класів, Дупліхіна Алла Олександрівна – учитель початкових класів, Ходзицька Ірина Юліївна - учитель трудового навчання, Крупко Людмила Володимирівна - учитель фізики, Малкіна Людмила Михайлівна - учитель математики, Калита Ніна Михайлівна – учитель хімії, Присідько Людмила Миколаївна – учитель української мови і літератури, Мельник Валентина Олексіївна – учитель зарубіжної літератури.

Школа поповнилась зовсім молодими колегами і, дивлячись на них, розумієш, що майбутнє закладу в надійних руках. Усе є у них: і любов до дітей, і вічний вогник у серці, і безмежне бажання працювати. Це і Ширман Наталія Василівна – учитель початкових класів, Ковальчук Діана Вікторівна – учитель початкових класів, Ісаєнко Юлія Василівна – учитель початкових класів, Балик Анастасія Романівна – учитель англійської мови, Тітаренко Дар’я Юріївна - учитель біології.

Але будь-яка справа розвалиться, якщо її не організувати правильно, розумно. Для цього потрібні досвід, мудрість, відданість своїй справі, повага до людей і турбота про них, бажання зробити все якнайкраще. Всі ці риси має директор школи Матвєєва Ліна Олександрівна.

Колектив вірить їй, іде за нею, долає перешкоди, а тому досягає висоти.

Отож хай ніколи не міліє ріка натхнення, любові до дітей і своєї професії, щедрості і знань його величності – Учителя!

Зі святом, дорогі колеги!

Переглядів: 455 | Додав: школа243 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]