Четвер
28.03.2024
21:18
Пошук по сайту
Анонс
Пропускний режим
Нова школа

До уваги батьків!
Стопбулінг
Наші відео

Ми в Facebook

Документи

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СЗШ №243 Подільського району м.Києва
Головна » 2016 » Квітень » 17 » Тиждень фізики та математики у школі
20:42
Тиждень фізики та математики у школі

З метою сформованості особистості дітей, розвитку інтелектуальних творчих здібностей школярів, залучення їх до різноманітної діяльності за інтересами, підвищення професійної майстерності вчителів, впровадження інноваційних технологій з 11 квітня по 15 квітня у нашій школі пройшов Тиждень фізики та математики.

Розпочався Тиждень з інформаційних хвилинок для молодших школярів про видатних учених у галузі фізики і математики, які проводила лекторська група учнів 9 класу Головчук Каріна, Миронова Марина, Кравченко Дар’я.

З метою прищеплення учням інтересу до фізики, розвитку творчої фантазії, виховання наукового сприйняття навколишнього світу, розвитку творчих здібностей учнів та бажання примножувати свої знання вчитель фізики Крупко Людмила Володимирівна провела у 10-А класі урок-конференцію до Дня космонавтики з використанням ІКТ («Незвіданий космічний простір»). Урок дав можливість краще й глибше пізнати фізику, знайти для себе щось нове і несподіване. Учні довели, що мають навички роботи з додатковими джерелами інформації, окрім знань з предмета, мають естетичні смаки і уподобання. Захід сприяв цілісному сприйняттю науки, розширенню кругозору і знань з фізики та астрономії.

Під час предметного тижня проведено Конкурс-захист творчих проектів з різних галузей знань. Учнями 6-10 класів представлено майже 20 проектів. Найбільше робіт було представлено з фізики (керівник Крупко Л.В.): Лозінський Вадим (7-Б клас), Чемерський Костянтин (7-А клас), Клоконос Анастасія, Главацька Марія, Нирка Олеся (6-Б клас) та зарубіжної літератури (керівник Мельник В.О.): Калюжна Катерина (8 клас), Кравченко Дар’я, Повєткіна Юлія, Рудницька Марія (9 клас). Проекти з пошуковим напрямом представили учні з німецької мови (керівник Проява М.Л.): Лозінський Вадим (7-Б клас), Клоконос Анастасія (6-Б клас) та Брикульська Валерія (6-А клас). Учениця 6-Б класу Левчук Олена представила свій проект з української літератури «Перлини «Шевченкового краю» (керівник Присідько Л.М.), а учениці Пустовойт Тетяна (7-А клас) та Коберник Анна (8 клас) презентували свої творчі доробки з біології (керівник Коренська В.А.).

Протягом Тижня учні школи брали активну участь у виготовленні цікавих та яскравих математичних газет, у підготовці та проведенні різноманітних заходів, а також збагатилися новими знаннями, вчилися виступати з доповідями, грамотно вести дискусію, аналізувати почуте.

Дякуємо вчителям та всім учасникам! Бажаємо успіхів!

Переглядів: 434 | Додав: школа243 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]