Четвер
28.03.2024
19:51
Пошук по сайту
Анонс
Пропускний режим
Нова школа

До уваги батьків!
Стопбулінг
Наші відео

Ми в Facebook

Документи

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні посилання

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
СЗШ №243 Подільського району м.Києва
Головна » 2016 » Квітень » 6 » 1 квітня - День відкритих дверей
21:06
1 квітня - День відкритих дверей

У школі чимало традицій, але День відкритих дверей – традиція особлива…Ось і цього року 1 квітня гостинно зустрічалимайбутніх першокласників та їх батьківшколярі і вчителі СЗШ №243.

Несподіванкою для малечі стала їх перша зустріч зі справжнім шкільним вчителем і класом, де вони спробували побувати учнями справжньої школи на дивовижних уроках у досвідчених учителів Шраєвої Тетяни Трохимівни на уроці читання «Подорож у Країну букв», Власюк Оксани Іванівни на уроці математики «Весела математика від Мудрої сови», Курзи Ірини Григорівни на уроці природознавства «Цікавий світ навколо нас», а також у молодих творчих педагогів Прояви Марини Леонідівни на уроці англійської мови «Вчимося іноземною» та Ширман Наталії Василівни на інтегрованому уроці «Думай, шукай, знаходь!». Батьки разом із дітлахами отримали нагоду здійснити екскурсію по школі, оглянули спортивний зал, їдальню, кабінет психолога, медичної сестри, фотовиставку «Лицарі мого роду», а також побували у класних кімнатах, де мають навчатися першокласники.

Родзинкою Дня відкритих дверей стала концертна програма, що підготували учні 1-4-х класів та вихованці шкільних гуртків.

З привітним словом до гостей звернулася директор школи Матвєєва Ліна Олександрівна, яка також ознайомила батьків з організацією навчально-виховного процесу у школі, особливостями навчання дітей у перших класах у 2016-2017 н.р. та представила вчителів майбутніх першокласників: Шраєву Тетяну Трохимівну, Власюк Оксану Іванівну, Ширман Наталію Василівну, вчителів англійської мови Власову Аллу Георгіївну та Зеленську Олену Іванівну, вчителя німецької мови Прояву Марину Леонідівну. Директор також зупинилась на найважливіших для батьків майбутніх школярів питаннях: як готувати дитину до школи, яке шкільне приладдя необхідно придбати та інших. Батьки ставили запитання, а значить спілкування пройшло результативно.

Свято закінчується, але кожного дня, кожної хвилини школа чекає на майбутніх першокласників! Чекають шкільні друзі та вчителі! Тож приєднуйтесь до нас! Приходьте навчатися, спілкуватися, радіти і жити разом з нами! Пам’ятайте: у стінах цієї школи завжди раді вам!

Гостинно запрошуємо першокласників до нашої школи, де на них чекають досвідченні вчителі та вихователі, які поведуть малят до цікавої країни знань!

Переглядів: 654 | Додав: школа243 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]